VAN DER GOES INDUSTRIAL SERVICES BV

Van der Goes Industrial Services BV levert een totaal oplossing voor het verhuizen van zware, industriële machines en installaties. Wij vinden oplossingen voor vragen en problemen die voortkomen uit de wensen van onze klanten. Persoonlijk contact en korte lijnen zorgen ervoor dat alle afspraken en fases van het traject helder en duidelijk zijn, waardoor de projecten volgens alle verwachtingen worden afgerond.

Wij werken volgens een duurzame aanpak. Dit betekent voor ons dat wij respect tonen voor onze omgeving en het milieu, maar ook dat wij als betrouwbare partner een langdurige relatie met opdrachtgevers en leveranciers opbouwen. Tevreden klanten worden trouwe klanten en daarom doen wij er alles aan om de verwachtingen van de klant te overtreffen door het bieden van goede service en overtuigende projecten af te leveren.

SPECIALIST IN INDUSTRIËLE VERHUIZINGEN

Van der Goes is gespecialiseerd in het verplaatsen van complete, zware, industriële machines of onderdelen van deze machines. Op locatie demonteren wij de complete installatie en bouwen deze elders weer in werkende staat op.

Het is voor een klant een geruststelling om alle werkzaamheden, problemen en zorgen neer te leggen bij één opdrachtgever. De klant hoeft niet zelf alles uit te zoeken op het gebied van bijvoorbeeld veilig vervoer, vergunningen of regelgeving, maar kan vertrouwen op onze ervaring. Dat is de kracht van Van der Goes, het ‘turn-key’ verzorgen van projecten.

Van der Goes bedient zeven belangrijke markten: de agrarische sector, petrochemie, de maritieme branche, food industrie, energiesector, civiele sector, woning- en utiliteitsbouw. Voor alle vragen bieden wij oplossingen op maat. Oplossingen die zich onderscheiden door efficiëntie, professionele aanpak, modern materieel en met de nadruk op veiligheid, kwaliteit en milieuzorg.

ONZE GESCHIEDENIS

Het bedrijf van der Goes Industrial Services BV is opgericht in 2007. Vroeger was de naam Van der Goes de- en montage en de werkzaamheden bestonden vooral uit montage van technische installaties.

Door mee te denken met onze klanten en de problemen waar zij in praktijk tegenaan liepen, ontdekten wij een behoefte in de markt die we hebben uitgebouwd tot een nieuwe bedrijfstak. Naast demontage en montage namen wij nu ook machine transport en hijswerkzaamheden aan. Onze naamsbekendheid groeide en we kregen steeds meer opdrachten.

 • 2005-2006 Aankoop bedrijfspand en vrachtwagen

  In 2005 leidde deze groei tot de aankoop van een bedrijfspand in Wateringen en in 2006 tot de aankoop van een DAF met een 35 tm kraan. Deze kraan zorgde ervoor dat we de machines, naast het heffen en intern hijsen, ook konden laden en transporteren.

 • 2008 Een nieuwe vrachtwagen en nog meer mogelijkheden

  We groeiden verder en in 2008 werd de nieuwe Euro 5 DAF geleverd. Deze auto werd volledig ingericht voor het machine transport. Met een Fassi 66 tm kraan en een dichte, rollende huif waarmee alle installaties droog vervoerd kunnen worden ongeacht de weersomstandigheden.

 • 2016 Nieuw pand en een nieuwe generatie

  Sinds 2016 hebben we een nieuw pand in Maasdijk met een grotere loods en 2300 m2 buiten terrein. Een nieuwe generatie Van der Goes kwam in het bedrijf en de groei bleef aanhouden.

  Van der Goes Industrial Services BV heeft inmiddels een enorme ervaring in het demonteren en monteren van industriële installaties, hijs- en heftechnieken met zware kranen, het transporteren van machines en industriële verhuizingen. Ons indrukwekkende aantal trouwe klanten profiteren hier dagelijks van.

 • 2023 Overdragen eigendom

  Sinds 1 januari 2023 treedt Tom van der Goes aan als volledig eigenaar van Van der Goes Industrial Services BV. Vanaf 2012 is Tom werkzaam geweest bij van der Goes Industrial Services BV waar ook de samenwerking met zijn vader Michel is begonnen.

  Michel heeft afgelopen jaren al wat stapjes achteruit gedaan om het langzamerhand over te dragen.

Laden van de oude DAF
Lossen van de oude DAF
Nieuwe DAF in Wateringen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Van der Goes Industrial Services is specialist in de plaatsing, verplaatsing en mechanische installatie van uw energie technische installaties.