Machine transport

Niet zomaar van A naar B.

Het transporteren van machines of andere kwetsbare, waardevolle installaties behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Hiervoor beschikken wij over een vrachtwagen met een 66t/m autolaadkraan waarmee wij maximaal 15 ton kunnen hijsen.  Om deze machines droog te kunnen vervoeren is er een rollende huif gemaakt op deze bakwagen. Waarmee kostbare printers, panelen, elektro motoren etc. beschermd worden tegen alle weersinvloeden.

Combination is key

Naast het weg transport, verzorgen wij ook de de- en montage van de machine/component en het intern transport.

Onze monteurs zijn werktuigbouwkundig opgeleid, waardoor een motor of installatie los sleutelen, en daarna weer monteren, geen probleem is. Deze combinatie noemen wij nou eens (kosten) efficiënt!

Unieke flatbed printer transportframes

Printers zijn kwetsbare en gevoelige machines. Het transporteren ervan is dan ook specialistisch werk en moet met uiterste zorg gebeuren. Met onze technische kennis en ervaring hebben wij een uniek eigen transportframe ontwikkeld om flatbed printers snel en efficiënt te kunnen verplaatsen.

Opslag

Tijdelijk uw machine opslaan? Ook dit is mogelijk bij van der Goes Industrial Services BV. Uw installatie staat in een droge opslag met de ruimte en mogelijkheden om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Van der Goes Industrial Services is specialist in de plaatsing, verplaatsing en mechanische installatie van uw energie technische installaties.