Hef- en hijswerkzaamheden

Weinig ruimte geeft ons een brede glimlach.

Generatoren, panelen, machines, transformatoren noem maar op. Vaak worden deze geplaatst in een ruimte waar er niet van uit wordt gegaan dat die er nog uit moet. Hier gaat het bij ons kriebelen, als er een machine of component uit een fabriek, kelder of scheepsruim gehaald moet worden kun je vertrouwen op onze ervaring. Dit in combinatie met het gekeurde hijsportalen, air skids, ketting takels eigenlijk teveel om op te noemen, maken wij iedere uit- en inbouw tot een succes!

Veiligheid

Door een goed plan te maken, werken met goed en gekeurd materieel en door onze ervaren mensen, hebben wij een succes formule gecreëerd waarmee wij al jaren lang onze klanten mee kunnen bedienen.

Combination is key

Naast het inpandig transport, verzorgen wij ook de de- en montage van de machine/component en het weg transport.

Onze monteurs zijn werktuigbouwkundig opgeleid, waardoor een motor of installatie los sleutelen, en daarna weer monteren, geen probleem is. Deze combinatie noemen wij nou eens (kosten) efficiënt!

Maatwerk

Waar bestaand materieel niet voldoet, ontwikkelen wij nieuw!

Voor diverse bestaande klanten hebben wij al hijs systemen ontwikkeld om machines of onderdelen op hun plek te krijgen. Ontwerp, berekening, fabricage en CE keur aan één adres.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Van der Goes Industrial Services is specialist in de plaatsing, verplaatsing en mechanische installatie van uw energie technische installaties.