Installatietechniek

Flow, daar gaat ons bloed sneller van stromen. Als technisch dienstverlener staan wij klaar voor onze klanten om technische installaties te plaatsen en aan te sluiten. Gespecialiseerd in werktuigbouwkundige werkzaamheden focussen wij met ons team op warmte kracht, noodstroom en koel technische installaties. Door de vele in-house disciplines kunnen wij de meest uitlopende installaties plaatsen en werktuigbouwkundig aansluiten.

Één adres, één aanspreekpunt

Voordat de werktuigbouwkundige installatie van een machine of motor uitgevoerd kan worden, moet deze vaak eerst nog geplaatst worden. Ook hier leveren wij ons aandeel in, met eigen kraanwagen en ervaren industriële verhuizers is geen machine plaatsing ons te gek.

Geen opdracht te klein

Of het nu een simpele CV leiding is, een koelsysteem van een noodstroom aggregaat of een complete wkk installatie. En dan ook nog met gekwalificeerde lassers? Het kan allemaal, wij passen ons aan jou wensen.

Samenwerking

Een project maak je niet alleen tot een succes, samenwerking met de opdrachtgever staat bij ons hoog aangeschreven. In het voortraject denken wij mee en kunnen assisteren bij de engineering van constructies. Ga jij ook de samenwerking aan?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Van der Goes Industrial Services is specialist in de plaatsing, verplaatsing en mechanische installatie van uw energie technische installaties.