Industriële verhuizingen

Uitdaging? Dat vinden wij interessant! Of het nu een enkele draaibank is tot een compleet bedrijf. Onze ervaren industriële verhuizers gaan geen uitdaging uit de weg. De afgelopen jaren hebben wij al voor diverse opdrachtgevers in diverse sectoren motoren, machines en fabriekslijnen mogen verhuizen in binnen- en buitenland. Ervaring leert dat het hier belangrijk is om gericht te werk gaan zodat uw fabriek of installatie zo snel mogelijk weer 100% operationeel is.

Turn-key oplossingen

Voorafgaand een plan maken, elektrische/mechanische demontage en transport. Dan ben je vaak nog maar halverwege; positioneren, uitlijnen en alles weer aansluiten hoort er ook bij. Dit verzorgen wij allemaal met onze ervaren machine verhuizers/monteurs. Als gewenst, verzorgen wij alles van A-Z

Flexibiliteit

Wij zoeken graag de samenwerking met de opdrachtgever. Wij hebben al verschillende industriële verhuizingen verzorgd in samenwerking met onze opdrachtgevers. Door inzet van uw eigen mensen bij bijvoorbeeld het inpakken en klaarzetten kunt u een hoop kosten besparen. Natuurlijk kunt u er ook altijd voor kiezen om het hele verhuistraject door ons te laten verzorgen.

Eigen materieel

Wij zijn bekend in de calamiteiten branche, hier zien wij de grote waarde van het hebben van alle eigen middelen in huis. Als er een component van een installatie gewisseld moet worden kunnen wij hier snel op reageren om zo de stilstand van een installatie tot een minimum te beperken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Van der Goes Industrial Services is specialist in de plaatsing, verplaatsing en mechanische installatie van uw energie technische installaties.