Transport werkzaamheden


Transport Werkzaamheden

Het transporteren van machines of andere kwetsbare, waardevolle installaties behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Dit specialistische soort van transport heeft ervoor gezorgd dat wij complete industriële verhuizingen zijn gaan aannemen. Wij beschikken over een vrachtwagen met een 66t/m autolaadkraan waarmee wij maximaal 15 ton kunnen hijsen. Door de gesloten huif verhuizen wij machines in alle weersomstandigheden.

Voor breedte en zwaar transport inclusief het verzorgen van bijbehorende vergunningen kunt u ook bij ons terecht. Wij werken hiervoor samen met onze vaste, ervaren partners.


  • Verzorging van het volledige traject

    Voor nationaal of internationaal machinetransport bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze vaste partners kunnen wij het gehele transport, inclusief vergunningen, hijskraan en de plaatsing van de machine voor u regelen.

  • Opslag

    Tijdelijk uw machine opslaan? Ook dit is mogelijk bij van der Goes Industrial Services BV. Uw installatie staat in een droge opslag met de ruimte en mogelijkheden om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

  • Meer dan transport

    Transport is maar een fractie van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen. Ook voor (de)montage, intern verplaatsen en (interne) hijswerkzaamheden bent u bij van der Goes Industrial Services BV aan het juiste adres.