Sloopwerkzaamheden van technische installaties


Sloopwerkzaamheden

Eén van de diensten van Van der Goes Industrial Services is het saneren van technische installaties. Het slopen van een technische ruimte, het leegmaken van een fabriekshal of het verwijderen van een deel van een grotere installatie zijn voorbeelden van deze bedrijfstak. Voorafgaand aan deze werkzaamheden wordt er een plan opgesteld waarin de fases van de sloop worden geformuleerd en de risico’s worden beschreven. Wij zorgen voor het scheiden en gecontroleerd afvoeren van het sloopafval.

Ook voor demontage onder chemische condities kunt u bij Van der Goes terecht.


  • Verzorging van het volledige traject

    Wij regelen voor u het gehele traject. Van demontage tot het beheer en gecontroleerd afvoeren van de installaties. Alles onder één dak, met één aanspreekpunt.

  • Demonteren met verstand

    Onze mensen zijn zich bewust van de risico´s. Daarom ontvangt u vooraf een plan met de beschrijving van de risico's en welke maatregelen wij daarvoor nemen.

  • Milieubewust

    Welke soorten afval komen er door de sloop vrij en hoe worden deze afgevoerd? Door vooraf de afvalbeheersing goed te omschrijven, wordt tijdens de sloopwerkzaamheden elk stuk afval op de juiste manier afgevoerd. Hiermee ontlasten we het milieu en houden wij uw werkplek schoon.