WKK installatie verplaatsen

WKK installatie verplaatsen

WKK installatie verplaatsen

Voor MVO Energy Services BV, een WKK revisie- en onderhoudsbedrijf, hebben wij eind 2016 de opdracht uitgevoerd om een MWM 2 Megawatt WKK te verplaatsen van Kwintsheul naar Naaldwijk. Van der Goes Industrial Services BV werd benaderd voor de mechanische demontage en het (interne) transport.

Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt de WKK installatie eerst volledig op schema gezet en gelabeld, om vervolgens het leidingwerk, kanalen, warmte eiland en overige installatie delen netjes te demonteren en transport gereed maken. Als de omkasting nagenoeg leeg is, rijden wij de WKK naar buiten en deze wordt met een dieplader getransporteerd naar zijn nieuwe bestemming. Wanneer de motor er eenmaal uit is dan kan de rest van de akoestische omkasting gedemonteerd en transport klaar gemaakt worden.

Op de nieuwe locatie bouwen wij dan de omkasting weer om de WKK. Het plaatsen van de kanalen en schoorsteen inclusief afwerking op het dak hoorde ook bij deze werkzaamheden.

​Dus, wilt u een WKK verplaatsen en bent u op zoek naar een bedrijf met de kennis en vaardigheden om dit goed en vakkundig uit te voeren? Neemt u dan contact met ons op.