Plaatsen nieuwe WKK installatie

Plaatsen nieuwe WKK installatie

WKK installatie verplaatsen

Voor Dortech uit Dordrecht heeft van der Goes Industrial Services BV 2 nieuwe WKK installaties in bestaande omkastingen geplaatst.

De werkzaamheden besloegen het demonteren en verwijderen van de oude installaties, het schoonmaken en opknappen van de binnenkant van de omkasting en het plaatsen van de nieuwe WKK installaties.

1e fase was een buiten opstelling met daarin 2 Waukesha motoren. Hier heeft vd Goes Industrial Services BV de complete installatie gedemonteerd en met een kraan afgehesen door het dak van de omkasting. Nadat de ruimte was schoongemaakt werd de nieuwe 1 Mw WKK installatie geplaatst met nieuwe koelers en rookgasreiniging.

De 2e fase was een binnen opstelling. Hier heeft vd Goes Industrial Services BV de MWM motor met rookgasinstallatie gedemonteerd en op transport geplaatst. De omkasting is door ons volledig schoongemaakt en opgeknapt. Naast het plaatsen van de nieuwe Dresser-Rand WKK met rookgasreiniging, heeft van der Goes Industrial Services ook een frame gelast voor de demper ophanging en het rookgaskanaal gemonteerd.

​Dus, wilt u een WKK verplaatsen en bent u op zoek naar een bedrijf met de kennis en vaardigheden om dit goed en vakkundig uit te voeren? Neemt u dan contact met ons op.