Projecten Van der Goes

Onze projecten

Demontage Kanalen

Voor A. de Jong Installatietechniek uit Schiedam plaatsen wij regelmatig diverse machines en verzorgen demontage werkzaamheden. Veel van deze vinden plaats bij de TU in Delft.

Indorama Rotterdam

Bakker Repair uit Sliedrecht gaf de opdracht aan van der Goes Industrial Services BV voor de demontage en het verzorgen van het transport van een 29 ton zware elektro motor.

Blok's draadvorm

Na ongeveer 40 jaar in het oude pand op de Werf in Den Haag heeft Blok´s draadvorm besloten om een nieuw energie neutraal pand te bouwen. Het nieuwe pand werd achter de oude gerealiseerd.

Poedercoat en kraanbaan

Voor Blok’s draadvorm heeft Van der Goes Industrial Services BV, naast de complete industriële verhuizing, ook de demontage van de oude poedercoat lijn en de kraanbaan verzorgd.

Remeha ketels vervangen

Samen met Bokhorst Installatie Groep uit Ridderkerk heeft Van der Goes Industrial Services 3 Remeha ketels gedemonteerd op de 16e etage van een Siloam zorginstelling.

DSM Waalwijk

Via A. de Jong Groep waren wij betrokken bij de planning en uitvoering van een groot project. Bij DSM hebben wij de proces afzuiging en het klimaatsysteem vervangen.

Fugro verhuizing

Samen met Fugro Engineers hebben we de inboedel verhuisd. Wij leverden het verhuismateriaal en de mensen van Fugro konden zelf hun stellingen leegruimen en sorteren.

Uit- en inbouw generator

De generator wordt losgekoppeld van de motor en de akoestische omkasting en overige delen worden gedemonteerd om de generator intern te kunnen verhuizen.

Luchtbehandelingskasten

Voor Giesbers & de Graaf heeft Van der Goes Industrial Services BV drie luchtbehandelingskasten geplaatst op de derde verdieping van een woonzorgcentrum in Voorschoten.

Caterpillar generator

Voor Habo voert van der Goes Industrial Services BV al jaren hijs en machinetransport klussen uit. Hier hebben wij een generator gedemonteerd en naar buiten toe gewerkt met een slede.

Jenbacher generator

Voor Emri hebben wij een generator uitgebouwd bij een kwekerij in Andijk. Nadat de generator is veiliggesteld, begint van der Goes Industrial Services BV aan de demontage.

Demontage WKK installaties

De uitgebreide installaties inclusief rookgasreiniging werden door Van der Goes Industrial Services BV op een nette manier gedemonteerd zodat deze elders weer kan worden opgebouwd.

Schroefasgenerator

Voor Emri heeft van der Goes Industrial Services BV een schroefasgenerator, met een gewicht van 3200 kg, uitgebouwd uit een containerschip. Deze stond achter de hoofdmotor.

Hijsen in nieuwbouwwoningen

Van der Goes Industrial Services BV heeft een hijsbok ontwikkeld waarmee zware installatie delen veilig de trap opgehesen kunnen worden om op zolder geplaatst te worden.

WKK installatie verplaatsen

Voor MVO Energy Services BV, een WKK revisie en onderhoud bedrijf, hebben wij de opdracht uitgevoerd om een MWM 2 Megawatt WKK te verplaatsen van Kwintsheul naar Naaldwijk.

Plaatsen nieuwe WKK installatie

Voor Dortech uit Dordrecht heeft van der Goes Industrial Services BV 2 nieuwe WKK installaties in bestaande omkastingen geplaatst.