Flatbed printer transport


Printer Transport

Van der Goes Industrial Services heeft zich ook gespecialiseerd in het transporteren van grote printers. Met een zelf ontwikkeld transportframe verplaatsen wij flatbed printers zonder dat het gevolgen heeft voor de machine.

Bij het verhuizen van een printer binnen een bedrijf, wordt deze vaak niet geheel gelocked. Speciaal voor dit soort intern transport, hebben wij een hovercraft transport systeem. Hiermee worden de grotere printers met een uiterst grote zorg en met een minimum aan schokken verplaatst. Naast printers verhuist van der Goes Industrial Services ook lamineer, snij en CNC machines.


  • Alles onder één dak

    Locken, intern verplaatsen en transporteren, wij regelen het allemaal voor u. In samenwerking met onderhoudspartijen kunnen wij zelfs het onderhoud verzorgen. Uw wensen zijn de basis voor onze oplossingen.

  • Unieke Van der Goes transportframes

    Printers zijn kwetsbare en gevoelige machines. Het transporteren ervan is dan ook specialistisch werk en moet met uiterste zorg gebeuren. Met onze technische kennis en ervaring hebben wij een uniek eigen transportframe ontwikkeld om deze machines snel en efficiënt te kunnen verplaatsen.

  • Droog transport

    Printers en andere kwetsbare apparatuur worden droog vervoerd in onze vrachtwagen met rollende huif. De huif kunnen wij helemaal van de laadbak rijden zodat u deze volledig kunt benutten. Na het laden gaat de huif dicht en worden de machines getransporteerd zonder invloeden van het weer.