Over Van der Goes

VAN DER GOES INDUSTRIAL SERVICES BV

Van der Goes Industrial Services BV levert een totaal oplossing voor het verhuizen van zware, industriële machines en installaties. Wij vinden oplossingen voor vragen en problemen die voortkomen uit de wensen van onze klanten. Persoonlijk contact en korte lijnen zorgen ervoor dat alle afspraken en fases van het traject helder en duidelijk zijn, waardoor de projecten volgens alle verwachtingen worden afgerond.

Wij werken volgens een duurzame aanpak. Dit betekent voor ons dat wij respect tonen voor onze omgeving en het milieu, maar ook dat wij als betrouwbare partner een langdurige relatie met opdrachtgevers en leveranciers opbouwen. Tevreden klanten worden trouwe klanten en daarom doen wij er alles aan om de verwachtingen van de klant te overtreffen door het bieden van goede service en overtuigende projecten af te leveren.


Specialist in industriële verhuizingen

Van der Goes is gespecialiseerd in het verplaatsen van complete, zware, industriële machines of onderdelen van deze machines. Op locatie demonteren wij de complete installatie en bouwen deze elders weer in werkende staat op.

Het is voor een klant een geruststelling om alle werkzaamheden, problemen en zorgen neer te leggen bij één opdrachtgever. De klant hoeft niet zelf alles uit te zoeken op het gebied van bijvoorbeeld veilig vervoer, vergunningen of regelgeving, maar kan vertrouwen op onze ervaring. Dat is de kracht van Van der Goes, het ‘turn-key’ verzorgen van projecten.

Van der Goes bedient zeven belangrijke markten: de agrarische sector, petrochemie, de maritieme branche, food industrie, energiesector, civiele sector, woning- en utiliteitsbouw. Voor alle vragen bieden wij oplossingen op maat. Oplossingen die zich onderscheiden door efficiëntie, professionele aanpak, modern materieel en met de nadruk op veiligheid, kwaliteit en milieuzorg.

Wat u kunt verwachten

  • Persoonlijk contact en korte lijnen
  • Turn-key projectverzorging
  • Sector specialisaties
  • Meedenkend vermogen