Industriële verhuizingen en machine transport


Industriële verhuizingen

Eén van onze specialiteiten is het verhuizen van machines, installaties of componenten hiervan. Dit doen wij met geschoolde machine verhuizers met jarenlange ervaring.

Naast kennis, heeft Van der Goes Industrial Services BV ook een grote hoeveelheid gereedschappen en hijsmiddelen. Om het verhuizen van machines soepel en veilig te laten verlopen, gebruiken wij bijvoorbeeld onze hydraulische vijzels, machine karren, heftrucks, zelf ontwikkelde gereedschappen en hijsmiddelen.


  • Alles onder één dak

    Of u nu een losse installatie wilt verhuizen of uw gehele bedrijf, bij ons bent u aan het juiste adres. Een industriële verhuizing regelen wij van A tot Z met één aanspreekpunt.

  • Flexibele verhuisoplossingen

    Wij hebben al verschillende industriele verhuizingen verzorgd in samenwerking met onze opdrachtgevers. Door inzet van uw eigen mensen bij bijvoorbeeld het inpakken en klaarzetten kunt u een hoop kosten besparen. Natuurlijk kunt u er ook altijd voor kiezen om het hele verhuistraject door ons te laten verzorgen.

  • Mens & materieel

    Wij bieden u een vast team van machinetransporteurs met ervaring en technische kennis. Met dit team en een grote diversiteit aan materieel voltooien wij iedere klus op tijd en binnen de vooraf gestelde kosten.