Van der Goes Geschiedenis

image 1 Van der Goes oude DAF Van der Goes pand Wateringen

Laden van de oude DAF

Lossen van de oude DAF

Nieuwe DAF in WateringenOnze geschiedenis

Het bedrijf van der Goes Industrial Services BV is opgericht in 2007. Vroeger was de naam Van der Goes de- en montage en de werkzaamheden bestonden vooral uit montage van technische installaties.

Door mee te denken met onze klanten en de problemen waar zij in praktijk tegenaan liepen, ontdekten wij een behoefte in de markt die we hebben uitgebouwd tot een nieuwe bedrijfstak. Naast demontage en montage namen wij nu ook machine transport en hijswerkzaamheden aan. Onze naamsbekendheid groeide en we kregen steeds meer opdrachten.


 • 2005-2006 Aankoop bedrijfspand en vrachtwagen

  In 2005 leidde deze groei tot de aankoop van een bedrijfspand in Wateringen en in 2006 tot de aankoop van een DAF met een 35 tm kraan. Deze kraan zorgde ervoor dat we de machines, naast het heffen en intern hijsen, ook konden laden en transporteren.

 • 2008 Een nieuwe vrachtwagen en nog meer mogelijkheden

  We groeiden verder en in 2008 werd de nieuwe Euro 5 DAF geleverd. Deze auto werd volledig ingericht voor het machine transport. Met een Fassi 66 tm kraan en een dichte, rollende huif waarmee alle installaties droog vervoerd kunnen worden ongeacht de weersomstandigheden.

 • 2016 Nieuw pand en een nieuwe generatie

  Sinds 2016 hebben we een nieuw pand in Maasdijk met een grotere loods en 2300 m2 buiten terrein. Een nieuwe generatie Van der Goes kwam in het bedrijf en de groei bleef aanhouden.

  Van der Goes Industrial Services BV heeft inmiddels een enorme ervaring in het demonteren en monteren van industriële installaties, hijs- en heftechnieken met zware kranen, het transporteren van machines en industriële verhuizingen. Ons indrukwekkende aantal trouwe klanten profiteren hier dagelijks van.