Montage en demontage werkzaamheden


(DE)MONTAGE WERKZAAMHEDEN

Voor het verhuizen van een installatie of een productielijn moet deze vaak eerst geheel of gedeeltelijk gedemonteerd worden. Van der Goes Industrial Services BV is hiervoor de partner. Voor het weghalen van een installatie of productielijn wordt deze eerst gecontroleerd op gebreken, vervolgens worden de dimensies, afmetingen en eventuele passingen van de installatie gemeten en genoteerd.

Nadat een installatie of productielijn is gedemonteerd en verhuisd, bouwen wij deze op de nieuwe locatie ook weer op. Met de opbouw kan het voorkomen dat er een aanpassing aan de installatie moet worden gedaan. Naast deze aanpassingen, lijnen wij de machine ook uit en verzorgen een eventuele borging.

Sloopwerkzaamheden van technische installaties kunnen wij ook voor u verzorgen.


  • Verzorging van het volledige traject

    Van der Goes Industrial Services BV regelt voor u het gehele traject. Van demontage en verhuizing tot het weer opbouwen of afvoeren van de installaties. Het gehele project, inclusief planning, onder één dak met één aanspreekpunt.

  • Demonteren met verstand

    Onze mensen zijn zich bewust van de risico´s. Daarom ontvangt u vooraf een plan met de beschrijving van de risico’s en welke maatregelen wij daarvoor zullen nemen.

  • Kennis van zaken

    Ervaren monteurs met de juiste technische kennis om uw installaties elektrisch en mechanisch los te koppelen en na de verhuizing of revisie weer werkend aan u op te leveren.